bio peel

 

De behandeling 

Wat is een Bio Peel / Kruiden peeling?

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na de Bio Peel is de huid diep gereinigd en voelt je huid glad en zacht aan.

Algen en Kruiden

Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De mix is een poeder, die vlak voor gebruik ‘geactiveerd’ wordt met de Bio Peel-gel. Door de kruiden en algen samen te voegen met de gel, verandert de cellulaire structuur van de kruiden en algen, waardoor deze erg goed opgenomen worden door de huid. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Huidverbetering van binnen uit

De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier liggen de stamcellen van de huid. Deze stamcellen delen zich in huidcellen en maakt collageen en elastine aan. Als de productie van nieuwe huidcellen afneemt wordt de huid dun en kwetsbaar. Wanneer de basaalcellenlaag in een slechte conditie is, zijn de huidcellen die ontstaan ook niet van goede kwaliteit. De huid kan er dan rood, dof of vaal uitzien en soms ontstaat er ook een onrustig huidoppervlak.

Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel, worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Dit resulteert in meer gezonde huidcellen en dus ook in huidverbetering van binnenuit!

Wat kunnen we bereiken met een Bio Peel?

– Fijnere poriënstructuur

– Strakkere huid en gladstrijken van lijntjes

– Verhelderen van hyperpigmentatie

– Verbeteren van een huidbeeld met puistjes 

– Kalmeren van een onrustige huid

– Intens opfrissen van een doffe, vale huid

 

prijs per losse behandeling  € 49,95

prijs per kuurverband 6 behandelingen  € 250